Lokalisera ett fordons position | App
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du önskar att lokalisera vart ett visst fordon befinner sig kan du göra det via vår app, Ease Fleet.

Förmånsbilar syns inte på kartan som standard, utan endast företagsbilar. Om funktionen även slås på för förmånsbilar kommer en förmånsbil enbart att synas på kartan under förutsättning att den är i en tjänsteresa, inte om den befinner sig i en privat resa.

1. Klicka på Spåra och leda.

2. Du kan lokalisera ett fordon på två olika sätt.

• Klicka på Förstoringsglaset och skriv in fordonets reg. nummer eller namn.

• Fordonets position kommer att visas på kartan.

• Klicka på Lista, leta rätt på fordonet i listan och klicka på fordonet.

• Fordonets körjournal kommer att visas och genom att klicka på resan högst upp i listan kommer fordonets senaste eller pågående resa att visas på kartan.

Tips! Du kan även lokalisera ett fordons position via vår webbsida, login.infobricfleet.se. Där har du även möjlighet att följa fordonet i realtid, lägga på trafiklager på kartan m.m.