Maj 2022
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan följer en sammanfattning över de systemuppdateringar som släpptes under Maj 2022.

Webb

Rapport och analys

• Milersättning

• Nu finns det fler val kring milersättningen baserat på drivmedel/hybrid/eldrift.

• Platsanalys

• Möjligheten finns nu att filtrera fram en kortare tidsperiod än en månad.

Service och underhåll

• Inställningen för alarm är uppdaterad till att visa både start och sluttid.

Övrigt

• Prestandaförbättringar.

App

Övrigt

• Snabbmenyn längst ner i mitten av appen är nu uppdaterad till att innehålla funktioner för installering av enhet, inställningar samt notifieringar.