Gå til hovedinnhold
Alle samlingerMin bilApp
Godkjenne kjørejournal | App

Beskriver hvordan du godkjenner kjørejournalen din via appen.

Emil Nilsson avatar
Skrevet av Emil Nilsson
Oppdatert over en uke siden

Når du skal godkjenne kjøreboken for en bestemt måned, kan du gjøre det via vår app, Fleet.

1. Klikk på Min Bil og deretter på Kjørebok i bunnmenyen.

2. Bytt til måneden du ønsker å godkjenne.

3. Kontroller at månedens reiser er korrekte med hensyn til reisetype og eventuelle formål. Klikk deretter på knappen Godkjenn periode og lås alle reiser.

4. Kjøreboken må kalibreres før den kan godkjennes. Klikk på knappen Kalibrer målerstand og skriv inn den nåværende målerstanden.

1. Hvis målerstanden stemmer, trykker du på knappen Den stemmer.

2. Hvis målerstanden ikke stemmer, klikker du på Kalibrer.

1. Hvis differansen mellom bilen og appen er veldig stor (over 15%), vil appen opprette en korrigeringsreise.
        Her kan du velge hvor stor del av differansen som skal fordeles mellom privat og tjeneste, og hvilken måned korrigeringen skal plasseres i.
        Når du er fornøyd, klikker du på Skap korrigering.

5. Du vil nå få en oversikt over dine eventuelle korrigeringsreiser samt hvor mye du har kjørt privat, i tjeneste og totalt. Klikk på Godkjenn periode og lås alle reiser. Kjøreboken er nå godkjent.

Godt å vite!

• Før du godkjenner perioden, har du muligheten til å få kjøreboken sendt til deg. Du kan velge filformatet den skal sendes i, samt om den skal inkludere alle reiser, bare tjenestereiser, eller bare private reiser.

• Hvis du godkjenner og kalibrerer måneden senere enn den 7. i den neste måneden, vil en eventuell korrigeringsreise automatisk legges til i den påfølgende måneden.