Gå til hovedinnhold
Alle samlingerAdministrasjonWebb
Gjør enheten tilgjengelig for andre kjøretøy | Web

Som administrator kan du gjøre en enhet tilgjengelig for et annet kjøretøy, for å gjøre den klar for en fremtidig installasjon.

Emil Nilsson avatar
Skrevet av Emil Nilsson
Oppdatert over en uke siden

For å gjøre en enhet "tilgjengelig for et annet kjøretøy", må du som administrator logge inn på nettsiden vår, login.infobricfleet.com

Note! Du gjør dette for å forberede en enhet for fremtidig installasjon. Hvis du allerede har en bil tilgjengelig der enheten skal installeres, gjør et kjøretøybytte.

1. Klikk på Administrasjon og gå til fanen Kjøretøy.

2. Søk etter enheten du vil gjøre tilgjengelig for et nytt kjøretøy.

3. Klikk på enheten og velg Rediger.

4. Rull til bunnen av kjøretøyinformasjonen som vises, og klikk på Legg enhet på hylla.

5. Klikk på Bekreft.

Enhetens gamle kjørejournal er nå arkivert og enheten er nå klar til å installeres i en ny bil.