Vanlige bruksområder
Tagger hjelper deg med å merke og gruppere maskiner og områder i Machines.
Du kan bruke tagger til å filtrere, søke og velge riktige objekter raskere, for eksempel når du arbeider med rapporter.
Et eksempel er å opprette en tagg for en kunde og knytte den til alle maskiner som finnes hos kunden. Da kan du enkelt filtrere fram maskinene eller velge dem når du lager en bruksrapport.
Forutsetninger
Du har tilgang til Machines.
Det finnes maskiner eller områder som du vil merke med tagger.
Du kan redigere maskinen eller området der du vil legge til eller fjerne en tagg.
Kom i gang
Du kan legge til tagger på flere måter:
når du oppretter en maskin eller et område
direkte i tabellen for maskiner eller områder
i detaljvisningen for en maskin eller et område
Tidligere brukte tagger lagres automatisk og vises som forslag neste gang du legger til en tagg.
Dette kan du gjøre med tagger
Merke og gruppere maskiner og områder
Bruk tagger til å samle maskiner og områder på en måte som passer arbeidet deres.
Du kan for eksempel opprette tagger for kunder, prosjekter, regioner eller andre grupper som dere vil følge opp.
Filtrere og finne riktige objekter
Når du har lagt til tagger, kan du bruke dem til å filtrere fram riktige maskiner eller områder.
Det gjør det enklere å finne informasjonen du vil arbeide med, spesielt hvis dere har mange maskiner eller flere områder.
Bruke tagger i rapporter
Tagger kan hjelpe deg med å velge riktige maskiner når du lager rapporter.
Hvis du for eksempel har tagget alle maskiner hos en kunde, kan du raskt velge akkurat disse maskinene i en bruksrapport.
Legge til en tagg
Du kan legge til en tagg når du oppretter en maskin eller et område.
Du kan også legge til en tagg i tabellen for maskiner eller områder ved å klikke på plussikonet for tagger.
I detaljvisningen kan du gå til redigeringsmodus via blyantikonet og legge til tagger der.
Fjerne en tagg
Du kan fjerne en tagg fra en maskin eller et område i tabellen eller i detaljvisningen.
I tabellen holder du pekeren over taggen og klikker på krysset som vises.
I detaljvisningen går du til redigeringsmodus via blyantikonet og klikker på krysset ved siden av taggen du vil fjerne.
En tagg forsvinner automatisk fra systemet hvis den ikke lenger er knyttet til noen maskin eller noe område.
Tips!
Bruk tydelige taggnavn som er enkle å forstå senere.
Unngå flere nesten like tagger for det samme.
Kontroller hvilke maskiner eller områder en tagg er knyttet til før du fjerner den.
Hvis en tagg ikke lenger vises, kan det skyldes at den ikke er knyttet til noen maskin eller noe område.
