Exportera körjournal som förare | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du som förare vill exportera en körjournal via webben kan du göra det på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Min Bil och sedan fliken Körjournal.

2. Välj vilken månad och år du vill exportera. Om du önskar att exporten ska omfatta specifika datum kan du klicka på kalender-ikonen

och ange ett specifikt start- och slutdatum.

3. När rätt intervall är vald klickar du på knappen Exportera till längst ner på sidan och väljer vilken typ av export du önskar.

4. På frågan om du vill exportera data svarar du Ja.

Tips!

• De kolumner som är synliga i Körjournal är även de kolumner som kommer att följa med i din export. Klicka på organiserings-ikonen

och klicka på Kolumner för att välja vilka kolumner du vill ha synliga och inte.

• Du kan även prenumerera på din körjournal genom att klicka på Prenumeration istället för Exportera till. Körjournalen kommer då att skickas till dig vid samma tidpunkt varje månad.