Skapa en företagsplats
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill skapa en företagsplats som automatiskt fyller i ett syfte på en resa behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Hantera körjournaler och klicka därefter på Företagsplatser.

2. Sök eller navigera dig till en adress där du vill skapa en plats.

3. Högerklicka på kartan och välj Lägg till.

4. Justera platsens område enligt önskemål och fyll i Namn och Syfte till höger.

• Om du önskar att platsen enbart ska gälla för ett visst tidsintervall går det också att ange. Om man inte anger något tidsintervall kommer platsen att finnas kvar tills man tar bort den.

5. Klicka Spara ändringar. Företagsplatsen är nu skapad.

Tips! När du skapar en företagsplats via Hantera körjournaler kommer platsen att publiceras för alla företagets förare. Om du som enskild förare istället önskar att skapa platser där bara du ska kunna se och använda platsen ska du klicka HÄR för att se hur man skapar upp Platser.