Skapa en plats | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill skapa en plats som automatiskt fyller i ett syfte på en resa kan du göra det på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Min bil och klicka därefter på Platser.

2. Sök eller navigera dig till en adress där du vill skapa en plats.

3. Högerklicka på kartan och välj Lägg till.

4. Justera platsens område enligt önskemål och fyll i Namn och Syfte till höger.

• Om du önskar att platsen enbart ska gälla för ett specifikt tidsintervall går det också att ange. Om man inte anger något tidsintervall kommer platsen att finnas kvar tills man tar bort den.

5. Klicka Spara ändringar. Platsen är nu skapad.

Tips! När du skapar en plats via Min bil är det bara du som förare som kommer att kunna se och använda platsen. Om du som administratör istället önskar att skapa platser som alla förare på företaget kan använda ska du klicka HÄR för att se hur man skapar Företagsplatser.