Lokalisera ett fordons position | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du önskar att lokalisera vart ett visst fordon befinner sig kan du göra det på vår webbsida, login.infobricfleet.se

Förmånsbilar syns inte på kartan som standard, utan endast företagsbilar. Om funktionen även slås på för förmånsbilar kommer en förmånsbil enbart att synas på kartan under förutsättning att den är i en tjänsteresa, inte om den befinner sig i en privat resa.

1. Klicka på Spåra och leda och klicka därefter på Karta.

2. Tryck på ett fordon i listan och fordonets position kommer att visas på kartan.

3. Uppe till vänster på kartan kan du välja att Följa fordon samt välja att kartan ska uppdatera sig enligt ett önskat intervall.

Tips! Uppe till höger på kartan kan du bocka i Trafik för att se hur trafikflödet och trafiken ser ut där fordonet befinner sig.