Alla samlingarAdministrationWebb
Byta förare på ett fordon

Som administratör har du möjlighet att byta förare på ett fordon.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att byta förare på ett fordon behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och gå till fliken Fordon.

2. Klicka på fordonet du önskar att byta förare på och välj Ändra.

3. Skrolla ner till rubriken Användning.

4. Klicka på fältet Förare och välj sedan den nya användaren du önskar att sätta som förare på fordonet.
    Observera att denna ändring kommer att godkänna körjournalen för fordonets gamla förare.

5. Klicka på Spara och den nya användaren är nu kopplad som förare på fordonet.

Bra att veta!

• Om du inte kan hitta den nya användaren och behöver få den skapad kan du göra det själv. Läs manualen här.