April 2023
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan följer en sammanfattning över de systemuppdateringar som släpptes under April 2023.

Webb

Spåra och leda

• Systemet visar nu vilket geofence som larmet gäller i Larmhistoriken.

Administration

• Kolumnen fordon kommer nu att vara tomt om inte ett reg. nummer finns på fordonet. Tidigare visade systemet IMEI-numret om det inte fanns något reg. nummer.

• Gick ej att söka på taggar i globala filtret, detta är nu åtgärdat.

App

Mina resor

• Det är nu möjligt att godkänna en pågående resa eller en av resorna vid en splitt av en resa.

Övrigt

• Om man skannar en enhet som redan är installerad så får man nu upp valet ifall man vill bli satt som förare på fordonet.