Gå til hovedinnhold
Alle samlingerAdministrasjonWebb
Slett en bruker fra systemet

Som administrator kan du slette en eksisterende bruker/konto fra systemet.

Emil Nilsson avatar
Skrevet av Emil Nilsson
Oppdatert over en uke siden

For å slette en bruker må du som administrator logge inn på vår nettside, login.infobricfleet.com

Note! Fjerning av en bruker fra systemet sletter ikke brukeren fra reiser brukeren har foretatt. Dersom en bruker f.eks. har kjørt 100 turer på et kjøretøy, vil brukeren forbli sjåføren på disse turene.

1. Klikk Administrasjon og gå til fanen Brukeradministrasjon.

2. Klikk på brukeren du ønsker å slette og velg Fjern.

Hvis du angrer, kan du bare opprette kontoen på nytt. Klikk her for å lese om hvordan du oppretter en bruker.