Når skal jeg bruke denne veiledningen?
Bruk veiledningen når en person ikke lenger skal ha tilgang til kontoen deres i Infobric Machines.
Forutsetninger
Du må:
bruke Infobric Machines på nett
være Owner eller Administrator
kontrollere at du har valgt riktig bruker før du bekrefter fjerningen
Slik gjør du
Logg på Infobric Machines på nett.
Åpne Administrasjon.
Velg Brukeradministrasjon.
Søk etter brukeren i listen.
Velg brukeren du vil fjerne.
Velg alternativet for å fjerne brukeren.
Kontroller brukerens navn og e-postadresse.
Bekreft fjerningen.
Hvis det ikke fungerer
Kontroller først at:
du er logget på som Owner eller Administrator
du har valgt en annen bruker enn kontoen du selv er logget på med
søket eller et aktivt filter ikke skjuler brukeren
Hvis alternativet for å fjerne brukeren fortsatt mangler, kontakter du Support.
Tips!
Fjern bare en bruker når personen ikke lenger skal kunne bruke Machines-kontoen deres.
Kontroller både navn og e-postadresse før du bekrefter.
Hvis personen fortsatt trenger tilgang med en annen rettighet, bør du først kontrollere om rettigheten kan endres i stedet.


