Alla samlingarMin bilApp
Godkänna körjournal | App

Beskriver hur du via appen godkänner din körjournal.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska godkänna körjournalen för en viss månad kan du göra det via vår app, Fleet.

1. Klicka på Min Bil och klicka därefter på Körjournal i bottenmenyn.

2. Växla till den månad du önskar att godkänna.

3. Kontrollera att månadens resor är korrekta sett till restypen och ev. syften. Klicka sen på knappen Godkänn period och lås alla resor.

4. Körjournalen behöver kalibreras innan den kan godkännas. Klicka på knappen Kalibrera mätarställning, skriv in den nuvarande mätarställningen och följ sen instruktionerna.

5. Klicka sen på knappen Godkänn period och lås alla resor. Körjournalen är sen godkänd.

Bra att veta!

• Innan du godkänner perioden finns det möjlighet att få körjournalen skickad till dig. Du kan välja vilket filformat filen ska skickas i samt om den ska hantera alla resor, bara de i tjänst eller bara de som är privata.