Godkänna körjournal | App
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska godkänna körjournalen för en viss månad kan du göra det via vår app, Ease Fleet.

1. Klicka på Min bil och klicka därefter på Körjournal.

2. Byt till den månad du önskar att godkänna.

3. Kontrollera att månadens resor är korrekta sett till restypen och ev. syften.

4. Klicka på knappen Godkänn period och lås alla resor.

5. Klicka på knappen Kalibrera mätarställning, skriv in den nuvarande mätarställningen och följ sen instruktionerna.

6. Innan du godkänner perioden finns det möjlighet att få körjournalen skickad till dig. Du kan välja vilket filformat filen ska skickas i samt om den ska hantera alla resor, bara de i tjänst eller bara de som är privata.

7. Klicka på knappen Godkänn period och lås alla resor.

Körjournalen är nu godkänd.