Godkänna körjournal | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska godkänna körjournalen för en viss månad kan du göra det på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Min bil och klicka därefter på Körjournal.

2. Kontrollera att månadens resor är korrekta sett till resetypen och ev. syften.

3. Klicka på knappen Godkänn månad.

4. Klicka på Godkänn.

5. Du kan nu välja att få körjournalen skickad till dig. Du kan välja om filen ska omfatta alla resor, bara de i tjänst eller bara de resor som är privata. Du kan också välja att inte få körjournalen skickad till dig.

Körjournalen är nu godkänd.