Alla samlingarMin bilApp
Lägga till syfte på en resa | App

Beskriver hur du gör för att lägga till ett syfte på en resa eller ändra ett redan inlagt syfte.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill lägga till eller ändra ett syfte på en resa kan du göra det via vår app, Fleet.

1. Klicka på Min Bil och klicka därefter på Körjournal i bottenmenyn.

2. Tryck på den resa du önskar att sätta ett syfte på.

3. Klicka på fältet Syfte.

4. Ange ett eget syfte med resan alternativt välj något av de förvalda, om du har något sådant. Klicka sen på Spara.

5. Slutför genom att även spara ändringen på själva resan.