Skapa konto

Som förare kan du skapa upp ditt konto på egen hand. För att göra detta behöver du ha tillgång till vår app samt en enhet/tagg att skanna.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du som förare önskar att skapa ett konto behöver du ladda ner vår app, Fleet.

1. Klicka på Skapa nytt konto.

2. Skannna QR-koden på körjournalsenheten eller din tagg.

3. Kontrollera att organisationen stämmer, bocka i Allt är korrekt! och klicka sen på Skapa inlogg.

4. Fyll i din mejladress och klicka på Skicka verifieringsmejl.

5. Ett mejl kommer nu att skickas till din mejlkorg. Öppna mejlet och klicka på knappen Aktivera konto.

6. En webbsida kommer att öppnas där du anger dina uppgifter samt anger ett lösenord. Lösenordet behöver att fyllas i två gånger. Tänk på att lösenordet behöver möta följande kriterier:

• Minst 8 tecken - ju fler tecken, desto bättre.

• En blandning av både stora och små bokstäver.

• En blandning av bokstäver och siffror.

• Inkludera minst ett specialtecken, t.ex. ! @ # ? ] använd inte < eller > i ditt lösenord.

7. Bocka i att du har Infobric Fleet appen och klicka sen på Logga in.

8. Gör ett val i appens användning utav cookies och samtyck till integritetspolicyn. Klicka sen på OK.

9. Ditt konto är nu uppsatt och du kan nu logga in i Fleet-appen med den mejladress och det lösenord du valde under aktiveringen.

Bra att veta!

• Din enhet/tagg behöver bara helt oanvänd för att du med hjälp av den ska kunna skapa ett konto. Ifall enheten/taggen redan är installerad sen tidigare behöver istället din systemadministratör hjälpa dig med att skapa ett konto.