Uppsättning eller ändring av milersättning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill sätta upp eller ändra milersättning för en eller flera användningstyper behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Rapport och analys och välj sen fliken Milersättning.

2. Klicka på ikonen för inställningar

och välj Milersättning.

3. Klicka på den användningstyp du önskar att sätta upp eller ändra milersättning för och välj Ändra.

4. Lägg till/ändra de belopp du önskar och klicka sen på Spara ändringar.

Tips!

• Värdet som läggs in i milersättningen ligger också till grund för det som plockas med vid en ev. löneexport/integration.