Skapa en ny organisation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill ändra namn på organisationer i vårt system så behöver du som admin logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och därefter på fliken Organisation.

1. Om du är Administratör över flera organisationer kan du kan du behöva klicka på Översikt istället för Organisation.

2. Klicka på Lägg till uppe till höger.

3. Skriv in namnet på den nya organisationen.

4. Välj Underavdelning till

1. Organisationen placeras under den organisation du väljer.

5. Vill du ändra något mer så gör du det annars kan du nu spara.

1. Du kan alltid ändra inställningarna senare genom att klicka på organisationen i listan och välja ändra.