Ändra namn på organisationer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill ändra namn på organisationer i vårt system så behöver du som admin logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och klicka därefter på Organisation.

1. Om du är Administratör över flera organisationer kan du kan du behöva klicka på Översikt istället för Organisation.

2. Klicka nu på organisationen som du vill redigera och välj Ändra.

3. Under fliken Organisationsinfo kan du ändra Organisationsnamnet.

4. När du känner dig nöjd med ändringen så klickar du på Spara ändringar längst ner till höger.