Administrera organisationsinställningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I vårt system finns det många organisationsinställningar som kan vara bra att kolla igenom. Du som administratör behöver logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och klicka därefter på Organisation.

1. Om du är administratör över flera organisationer kan du kan du behöva klicka på Översikt istället för Organisation.

2. Klicka nu på organisationen som du vill redigera och välj Ändra.

1. Om du är administratör över flera organisationer kan du välja den organisation som ligger högst upp i trädet för att inställningarna ska ärvas till underorganisationer.

3. Under fliken Organisationsinfo så kan du ändra information om din organisation

4. Under fliken Inställningar kan du:

1. Ändra standardinställningar för flera olika funktioner i systemet.

2. Ställa in olika larm

3. Justera hur flödet för förarna ska fungera

4. Med mera

5. Under fliken Visningsinställningar ändrar du vad som är synligt för användare i olika moduler.

6. Under Inställningar för Startsida kan du ändra hur olika vyer ska presenteras som standard.

1. T.ex. vilka nyckeltal olika rapporter ska ha som standard.

7. Till sist, under Syften så kan du lägga in Standardsyften som förarna kan använda sig av för att fylla i sin körjournal lite smidigare