Användarmanual Temperatur
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta är en manual som beskriver hela Temperaturövervakningsfunktionen, för att komma åt funktionen behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

Klicka på Spåra och Leda och sedan fliken Temperatur.

Översikt

Ingen administration utförs från denna flik utan det är bara en översikt över alla fordon.

Här kan du se:

• Dina fordon

• Aktuell temperatur på sensorerna

• När enheten kommunicerade senast

Om någon av temperaturerna ligger utanför sina gränsvärden så markeras temperaturen med en röd text och en Varningssymbol:

Lista

Här får du en översikt på varje enskild temperatursensor. Du kan även administrera larmgränserna på temperatursensorer härifrån.

1. För att ändra larmgräns på en eller flera sensorer så klickar du på sensorn som du vill ändra.

• Håll in CTRL på tangentbordet och klicka på flera sensorer för att ändra flera samtidigt (Masseditera)

2. Klicka på Ändra/Masseditera.

3. Ändra inställningarna och när du känner dig nöjd så klickar du på Spara ändringar längst ner till höger.

Larmhistorik

Här kan du se larm under din valda period.

Välj ett av de förinställda tidsintervallen upp till vänster eller klicka på kalender-ikonen

och ange ett specifikt tidsintervall.