Ändra/uppdatera organisationsinformation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ändra eller uppdatera information om organisationen behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och sedan på fliken Organisation.

2. Klicka på aktuell organisation och välj sedan Ändra.

Följande fält är nu möjliga att redigera:

• Organisationsnamn: Namn på organisationen.

• Avtalsansvarig: Den person på företaget som är ansvarig över avtalet med Infobric.

• Systemadministratör: Den användare som har högst rättigheter i systemet.

• Fordonsansvarig: Den person på företaget som har ansvar över alla uppgifter kopplade till fordonsparken.

• Organisationsnummer: Företagets organisationsnummer.

När du är nöjd med informationen klickar du på knappen Spara.