Flytta ett fordon/enhet till en annan organisation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att flytta ett fordon/enhet till en annan organisation behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och gå till fliken Fordon.

2. Klicka på fordonet/enheten du önskar redigera organisationen för och välj Ändra.

3. Skrolla ner till rubriken Administration.

4. Klicka på fältet Organisationsnamn och välj den organisation som du önskar att flytta fordonet/enheten till.

5. Klicka på Spara ändringar och ändringen av organisation har sparats.