Trängselskattsrapport | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att få en överblick på trängselskattskostnader så kan du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Gå till Rapport och analys och klicka på fliken Trängselskatt.

2. Välj vilken månad du vill kolla på uppe till vänster.

3. Nu presenteras en översikt där du kan se kostnaderna för respektive fordon.

• Du kan klicka på en bil och välja Visa detaljer för att få en inblick i vilka passager som bilen passerat.

4. Du kan även klicka på Exportera till längst ner på sidan för att få en Excel-rapport.