Resor Utanför Tidsfilter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att få ut en rapport på resor som görs utanför tidsfilter så loggar du som Administratör in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Körbeteende och klicka därefter på fliken Resor Utanför Tidsfilter.

2. Välj månad och fyll i vilka tider Bilarna får köras i tidsfiltret.

3. Bocka sedan i dagarna som bilarna får köras.

4. När du nu trycker på Tillämpa så får du upp alla resor som har skett utanför tidsfiltret.

5. För att Exportera rapporten så använder du dig av knappen Exportera till... längst ned på sidan.

6. Utöver det så kan du klicka på Prenumeration till höger om Exportera för att få rapporten skickad till dig antingen veckovis eller månadsvis.