Användarmanual Produktionsanalys
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta är en manual som beskriver hela fliken Produktionsanalys i modulen Rapport och Analys, för att komma åt funktionen behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

Klicka på Rapport och Analys och sedan fliken Produktionsanalys

Produktionsanalys är främst riktad till en organisation som använder sig av maskiner där man vill ha uppföljning på motortimmar, produktionstimmar, bränsleförbrukning med mera.

Översikt

Välja presentation av data

1. Uppe till höger i produktionsanalys så finns det 4 olika knappar du kan klicka på.

• Användning - Bränsle - Tid - Resor.

2. Dessa knappar styr vilken data du ser i översikten.

Filtrera data

1. Du kan välj vilket intervall datan ska omfatta uppe till vänster på sidan.

2. Allra högst upp på vår sida i webben så finns det ett sökfält som du kan använda dig av.

• Där kan du söka fram specifika maskiner, organisationer eller kostnadsställen som du vill att översikten ska visas.

Detaljerad Rapport och Analys

• Klicka på det stapeldiagram du önskar se detaljerna på.

Välja presentation av data

1. Uppe till vänster kan du välja om datan som presenteras ska vara baserad Per Fordon eller om den ska presentera datan Över Tid.

2. Under Per Fordon & Över Tid kan du välja perioden som datan avser.

• Du kan klicka på kalender-ikonen till höger om perioden för att skifta mellan månad eller egen period.

3. Uppe till höger kan du välja vilken data som ska visas.

Export

1. Välj vilken månad och år du vill exportera. Om du önskar att exporten ska omfatta specifika datum kan du klicka på kalender-ikonen

och ange ett specifikt start- och slutdatum.

2. När rätt intervall är valt klickar du på knappen Exportera till och väljer vilken typ av export du önskar.

3. På frågan om du vill exportera data svarar du Ja.

Jämföra data

1. Klicka på jämför uppe till höger

2. Välj hur du vill jämföra datan.

• Det går att jämföra specifika Fordon, Fordonsmodeller, Kostnadsställen eller Organisationer

3. Uppe till höger på sidan så kan du välja vilka värden du vill jämföra, klicka på rutorna för att välja vilket värde du vill jämföra.

4. Du kan lägga till flera värden genom att klicka på + till höger om värdena.

5. Datan presenteras nu till vänster.