Användarmanual Larm
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kontrollera olika larm som körjournalsenheten rapporterar in behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

Gå till Körbeteende och klicka på fliken Larm.

Här visas flera olika larm, bl.a.

• Bilens batteri är i dåligt skick eller behöver laddas.

• Körjournalsenheten fungerar inte som den ska.

• Bilar har kört för fort eller vårdslöst.

1. Välj ett av de förinställda tidsintervallen uppe till vänster eller klicka på kalender-ikonen

och ange en specifik tidsintervall.

2. Du får nu upp en lista med alla larm som uppstått under perioden.

3. Kolumnerna förser dig med data som du kan använda för att förstå vilket typ av larm det är och när det uppstod.

4. Klickar du på ett larm kan du välja Visa detaljer för att få upp mer information om larmet.

5. Det går även att exportera listan längst ned på sidan genom att klicka på Exportera till.