Installation
App
Installera enhet i en företagsbil
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska utföra en installation av en enhet så behöver du logga in i vår app, Ease Fleet.

1. Klicka på Snabbmenyn längst ner i mitten.

2. Tryck på Installera enhet.

3. Se till att du har tillgång till både körjournalsenheten samt bilen och tryck sen på Fortsätt.

4. Skanna av QR-koden på enheten.

5. Ta ett foto på bilen med reg. numret synligt alt. tryck på knappen Fortsätt utan ett foto på fordonet. Bekräfta sen att reg. numret är korrekt.

6. Ange bilens aktuella mätarställning och klicka på Spara.

7. Kontrollera uppgifterna och tryck sen på Bekräfta.

8. På frågan om du vill sättas som förare på fordonet svarar du Nej (om det inte är din bil såklart, då svarar du Ja).

Installationen är nu klar och enheten är redo att börja användas. Om du önskar att koppla en fast förare till bilen går det bra att göra detta via Administrations-modulen på webben.