Lägga enhet "på hyllan" | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga en enhet "på hyllan" behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och gå till fliken Fordon.

2. Sök fram enheten som du vill lägga på hyllan, det gör du enklast genom att använda supersökfältet högst upp på sidan.

3. Klicka på enheten och välj Ändra.

4. Skrolla längst ner i fordonsinformationen som kommer upp och klicka på Lägg enheten på hyllan.

5. Klicka på Bekräfta.

Enhetens gamla körjournal har nu arkiverats och enheten är nu redo att installeras i en ny bil.