Logga in och ut på ett fordon via digitalt Förar-ID
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att logga in och ut på ett fordon via digitalt Förar-ID behöver du logga in i vår app, Ease Fleet.

1. Klicka på Logga in som förare.

2. Välj den bil i listan du önskar att vara förare på.

3. Svara Ja på frågan om du vill sättas som förare på bilen.

4. Om du inte önskar att logga ut från bilen manuellt kan du istället välja något av följande alternativ:

• Logga ut efter nästa resa

• Logga ut vid angivet datum

5. När du har valt utloggningsalternativ klickar du på knappen Logga in mig nu.

Du är nu förare på bilen vilket du kan se genom att Förar-ID knappen på startsidan blir grön. Det är även denna knappen du klickar på för att manuellt logga ut dig från bilen i förtid.

Tips!

Titta gärna på nedan klipp för att se instruktionen via film istället.