Februari 2022
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan följer en sammanfattning över de systemuppdateringar som släpptes under Februari 2022.

Webb

Körjournal

• En ny kolumn är tillagd som visar CO2-utsläppen per resa.

• Det finns även en kolumn tillagd för att kunna visa vem som är attesterande chef i körjournalen. Detta blir möjligt för de företag som via SSO eller fil-inläsning tillhandahåller denna information till Infobric.

Rapport och analys

• Under Projekthantering har man numera möjligheten att visa ett större tidsintervall över t.ex. flera månader istället för en enstaka månad som tidigare.

• En administratör har inte längre möjligheten att ändra restypen på en resa under Projekthantering.

Körbeteende

• En korrigering är utförd kopplat till antalet synliga decimaler i körning utanför tidsfiltret.

Administration

• När man under fliken Fordon klickar på en bil/enhet syns en ny knapp för att kunna flytta en enhet till ett annat fordon.

• Förbättrad funktion kopplat till bränslepriset. Man kan nu se hur bränslepriset har ändrats över tid.

• Det är inte längre möjligt att knappa in en mätarställning som är 0 eller negativ.

App

Min bil

• Numera presenteras antalet utförda privat samt tjänsteresor.

• Ett fel är rättat där en användare med en android-telefon inte kunde ångra en godkänd resa i körjournalen.

• Det är nu möjligt att godkänna perioder som inte har några registrerade resor i samband med att man flyttar en enhet.

Mina resor

• Numera presenteras antalet utförda privat samt tjänsteresor.

Förar-ID

• En rättning är utförd där en förare inte vart utloggad när man valt att bli utloggad vid en viss tidpunkt.

• Numera visas det om en förare är inloggad på bilen eller inte.