Mina fordon
Webb
Beställa fler körjournalsenheter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Gå till fliken Fordon i Mina fordon.

2. Klicka på Beställ enhet högst upp till höger, alternativt på knappen Beställ i kolumnen Status för enhetsbeställning.

3. Verifiera att adressen stämmer och justera om så inte är fallet.

4. Om du vill ha något speciellt referensnummer eller någon annan märkning så kan du fylla i det i fältet "Leveransmärkning".

5. Välj fordonets användningstyp

1. En Förmånsbil ägs eller leaseas av företaget och får användas av en anställd för privata resor.

2. Företagsbil får endast användas för arbete.

6. Nu är ordern lagd, du kan följa den i kolumnen "Status för Enhetsbeställning".