Alla samlingarAdministrationWebb
Ange egna bränslepriser

Från start läser vi alltid in de olika bränslepriserna åt er per automatik. Om du däremot önskar att ange manuella priser kan du göra det.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ange manuella bränslepriser i systemet behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och sedan på fliken Bränslepris.

2. Börja med att klicka ur inställningen för Automatisk hämtning av bränslepriser.
    Klicka sen på Lägg till för att lägga till manuella priser.

1. I fältet Pristyp anger du vilket bränsle du vill ange ett pris för.

2. I fältet Valuta anger du vilken valuta som priset ska gälla för.

3. I fältet Pris anger du det literpriser du vill att bränslet ska ha (priset är inkl. moms).

4. I fältet Från datum anger du från vilket datum som priset ska gälla.

3. Klicka på knappen Spara och ditt nya bränslepris är nu inlagt.