Skapa en plats | App
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill skapa en plats som automatiskt fyller i ett syfte på en resa kan du göra det via vår app, Ease Fleet.

1. Klicka på Min bil och klicka därefter på Körjournal.

2. Klicka på en resa vars Stoppadress du du önskar att skapa en Plats för.

3. Tryck på Skapa min plats.

4. Justera platsens område enligt önskemål och fyll i ett Namn och Syfte för platsen.

5. Klicka på Lägg till uppe till höger. Platsen är nu skapad.

6. Tryck sedan på Spara uppe till höger för att spara syftet.

Tips! När du skapar en plats via Min bil är det bara du som förare som kommer att kunna se och använda platsen, däremot ser administratören syftet på resan om den inte är privat. Om du som administratör istället önskar att skapa platser som alla förare på företaget kan använda ska du klicka HÄR för att se hur man skapar upp Företagsplatser.