Kontrollera ett fordons resehistorik
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill kontrollera ett fordons resehistorik behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

Förmånsbilar syns inte i resehistoriken som standard, utan endast företagsbilar. Om funktionen även slås på för förmånsbilar kommer en förmånsbil enbart att synas i resehistoriken under förutsättning att den varit i en tjänsteresa, inte om resan har varit privat.

1. Klicka på Spåra och leda och klicka därefter på Resehistorik.

2. Välj ett av de förinställda tidsintervallen upp till vänster eller klicka på kalender-ikonen

och ange ett specifikt tidsintervall.

3. Klicka på det fordon du önskar att kontrollera resehistoriken för.

4. Via tidslinjen som syns i överkant på kartan kan du följa vart bilen har befunnit sig genom att dra den svarta stapeln över tidslinjen.

De områden på tidslinjen som är orange har fordonet varit i drift och de områden som inte är orange har fordonet varit stillastående.