Mars 2022
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan följer en sammanfattning över de systemuppdateringar som släpptes under Mars 2022.

Webb

Min bil

• Tidigare använda fordon gick inte alltid att visa körjournalen för.

Spåra och leda

• Vi visar numera enheten/bilens stoppadress istället för koordinaterna. Detta gäller endast när fordonet har stannat.

Service och underhåll

• Det är nu tillagt en beskrivande text till de händelser som registreras.

App

Min bil

• Det finns numera möjlighet att ångra ett godkännande.

Övrigt

• Säkerheten kopplad till lösenorden har förstärkts. Numera kräver vi följande av ett lösenord:

• Minst 8 tecken, men ju fler desto bättre.

• Minst 1 liten bokstav.

• Minst 1 stor bokstav.

• Minst 1 siffra.

• Minst 1 specialtecken (t.ex. ! @ # ?).

• Förbättring utförd kopplat till logiken för notiser och hur dom ska skickas.