September 2022
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan följer en sammanfattning över de systemuppdateringar som släpptes under September 2022.

Webb

Min bil

• Det är åter möjligt att se körjournaler för bilar som användaren inte längre är en förare på.

Övrigt

• Prestandaförbättringar.

App

Min bil

• Det är nu möjligt att kunna kalibrera sin mätarställning under en pågående resa.

• Det är åter möjligt att se körjournaler för bilar som användaren inte längre är en förare på.

Hantera körjournaler

• Det är inte längre möjligt att kunna attestera sin egna bil.

Övrigt

• Möjligheten finns nu en administratör att skapa nya användare direkt från appen.