Alle samlingerMin bilApp
Utføre kjøretøybytte som sjåfør

Når du bytter kjøretøy og tar med deg kjørejournalenheten til den nye bilen, må du også registrere kjøretøybyttet i appen.

Emil Nilsson avatar
Skrevet av Emil Nilsson
Oppdatert over en uke siden

For å utføre et kjøretøybytte må du logge inn på vår app, Fleet.

1. Klikk på Min Bil og klikk deretter på Kjørebok i bunnmenyen.

1. Sjekk at de ikke-godkjente turene dine er riktige. I forbindelse med at kjøretøybyttet gjennomføres vil disse reisene bli godkjent.

2. Klikk på Hurtigmenyen nederst i midten.

3. Klikk på Min Bil og deretter Device.

4. Velg Installer enhet i ny bil. Følg instruksjonene og kjøretøybyttet er da fullført.