Alle samlingerSporingWebb
Finn et kjøretøys posisjon | Web

Som administrator kan du finne plasseringen til et spesifikt kjøretøy.

Emil Nilsson avatar
Skrevet av Emil Nilsson
Oppdatert i går

Når du ønsker å finne et bestemt kjøretøy, kan du gjøre det på nettsiden vår, login.infobricfleet.com

Firmabiler vises ikke på kartet som standard, kun yrkesbiler er synlige. Er funksjonen aktivert for firmabiler vil disse kun vises på kartet dersom de er på forretningsreise. På private turer vil de ikke være synlige.

1. Klikk Sporing og klikk deretter Koordinator.

2. Trykk på et kjøretøy i listen og kjøretøyets posisjon vises på kartet.

3. Øverst på kartet er det flere innstillinger som kan aktiveres for å tilpasse kartets funksjonalitet etter behov.

• Aktiver Trafikk for å se hvordan trafikkflyten ser ut der kjøretøyet befinner seg.

• For å Oppdatere kartet kan du velge mellom ulike tidsintervaller. Kjøretøyets posisjon vil da bli oppdatert i henhold til tidsintervallet du har valgt.

• Det er også mulig å Følge et kjøretøy i sanntid. Kartet vil da automatisk zoome inn på det valgte kjøretøyet og følge dets bevegelse med hver oppdatering.

Tips! Hvis du vil at kartet skal vise en bestemt adresse, kan du enkelt søke etter det direkte i kartet.