Godkänna körjournal för bil med CarPay-integration
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska godkänna körjournalen för en viss månad behöver du logga in i vår app, Ease Fleet.

Observera! Körjournalen måste godkännas senast den 3:e i efterföljande månad. Allt godkännande efter den 3:e måste ske via CarPays egna app.

1. Klicka på Min bil och klicka därefter på Körjournal.

2. Byt till den månad du önskar att godkänna.

3. Kontrollera att månadens resor är korrekta sett till resetypen och ev. syften.

4. Klicka på knappen Godkänn period och lås alla resor.

• Om valet Kalibrera mätarställning finns klickar du på den och kalibrerar mätarställningen. Finns inte det valet kan du hoppa vidare till nästa steg.

5. Innan du godkänner perioden finns det möjlighet att få körjournalen skickad till dig. Du kan välja vilket filformat filen ska skickas i samt om den ska hantera alla resor, bara de i tjänst eller bara de som är privata.

6. Klicka på knappen Godkänn period och lås alla resor.

Din körjournalen är nu godkänd och inrapporterad till CarPay.