Logga ut som förare från fordon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att logga ut som förare från ett fordon behöver du logga in i vår app, Ease Fleet.

1. Klicka på modulen Min Bil.

2. Börja med att klicka på Körjournal och kontrollera att dina ej godkända resor är korrekta. I samband med att du loggar ut som förare från fordonet kommer nämligen dessa resor att godkännas.

3. Medan du är i modulen Min Bil, Klicka på Snabbmenyn längst ned i mitten.

4. Välj Min bil och klicka på Logga ut som förare från ABC123.

5. Klicka sedan på Logga ut.