Alla samlingarMin bilApp
Logga ut som förare från fordon

När du inte längre ska vara förare på ditt fordon behöver du logga ut ifrån fordonet.

Daniel Porath avatar
Skrivet av Daniel Porath
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att logga ut som förare från ett fordon behöver du logga in i vår app, Fleet.

1. Klicka på Min Bil och klicka därefter på Körjournal i bottenmenyn.

1. Kontrollera att dina ej godkända resor är korrekta. I samband med att du loggar ut som förare från fordonet kommer nämligen dessa resor att godkännas.

2. Klicka på Snabbmenyn längst ned i mitten.

3. Klicka på Min Bil och därefter på knappen Logga ut som förare från ABC123. Klicka på samma knapp även i efterföljande fönster.

4. Bekräfta din utloggning genom att klicka på Ja, fortsätt.

1. Om du har resor att godkänna i din körjournal blir du ombedd att godkänna dessa nu.

Du är nu utloggad som förare ifrån fordonet.

Bra att veta!

• Att logga ut som förare ska du enbart göra om din anställning har upphört eller du inte längre ska vara förare på din förmånsbil eller företagsbil.