Prenumerera på körjournal som förare | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att prenumerera på en körjournal behöver du som förare logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Min bil och klicka på fliken Körjournal.

2. Klicka på knappen Prenumeration längst ner på sidan och aktivera vilken typ av prenumeration du önskar.

3. Sätt det datum och den tid du önskar att få prenumerationen utskickad till dig varje månad och tryck på Spara.

Tips!

• De kolumner som är synliga i Min bil är även de kolumner som kommer att följa med i din prenumeration. Klicka på organiserings-ikonen

och klicka på Kolumner för att välja vilka kolumner du vill ha synliga.