Aktivera attestering av körjournaler
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att tilldela en användare rättigheter att attestera körjournaler behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och klicka på fliken Användare.

2. Klicka på den användare du önskar att ändra behörigheten för och välj Ändra.

3. Under fliken Rättigheter skrollar du ner till rubriken Hantera körjournaler, aktivera hantera körjournal om den inte redan är det.

4. Bocka sedan i Får attestera resor.

5. Om du vill kan du begränsa vilka körjournaler användaren ska kunna attestera.

6. Gå till fliken Fordonsåtkomst och Aktivera begränsad fordonsåtkomst.

7. Flytta nu över de bilar användaren ska attestera från den vänstra kolumnen till den högra genom att dra över bilarna eller markera en bil och klicka på pilarna.

8. När du är färdig så klickar du på Spara ändringar.

Användaren har nu behörighet till att attestera körjournaler via modulen Hantera körjournaler.

Vi har skrivit DENNA manual för att visa användare hur de attesterar körjournaler.