Attestera en körjournal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att attestera en körjournal behöver du som attest-ansvarig logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Hantera körjournaler och gå till fliken Översikt.

2. Du kan endast attestera Förmånsbilar vars förare har godkänt sin körjournal.

3. Kolumnen status informerar dig om vart i flödet körjournalen är:

• mceclip1.png

Körjournalen är ännu inte godkänd av föraren.

• mceclip2.png

Körjournalen är godkänd av föraren och kan attesteras.

• mceclip3.png

Körjournalen är attesterad.

4. Klicka på körjournalen du vill attestera och välj Attestera.

• Om knappen Attestera är grå kan du hålla på den och få en förklaring
      till varför det inte går att attestera körjournalen.

5. Nu är du färdig.