Installation
App
Utföra enhetsbyte som administratör | App
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska byta ut en trasig enhet kan du göra det via vår app, Ease Fleet.

1. Klicka på Installation.

2. Välj den nya enheten du vill installera genom att välja från lista eller skanna.

• Om du väljer enheten från lista hittar du den under Att installera.

3. Följ instruktionerna.

• Steget Tillbehör är enbart relevant om du ska parkoppla eventuella tillbehör till körjournalsenheten. Ex. FörarID-läsare. Har du inga tillbehör till körjournalsenheten kan du gå vidare till nästa steg.

4. När du fyller i registreringsnumret på steget Fordonsinformation känner systemet av att bilen redan har en befintlig enhet. Då får du frågan om det är en ersättningsenhet. Välj då Ja för att byta ut den trasiga enheten.

• Resorna från den gamla körjournalen flyttas över till den nya. All tidigare data sparas. Returnera den trasiga körjournalsenheten till Infobric Fleet.