Byta eller ta bort förare på ett fordon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att byta eller ta bort en förare på ett fordon behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och gå till fliken Fordon.

2. Klicka på bilen du önskar redigera förare på och välj Ändra.

3. Skrolla ner till rubriken Användning.

4. Klicka på fältet Förare och välj antingen den nya föraren eller Ingen förare.

1. Observera att denna ändring kommer att godkänna körjournalen åt föraren.

5. Klicka på Spara ändringar och redigeringen av förare är nu klart.

Tips! Om du inte kan hitta den nya föraren och behöver få den skapad kan du klicka HÄR.