Alla samlingarAdministrationWebb
Gör enhet tillgänglig för annat fordon | Webb

Som administratör kan du lägga en enhet tillgänglig för annat fordon, så att den blir ledig för en framtida installation.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra en enhet "tillgänglig för annat fordon" behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

Observera! Detta gör du för att lägga en enhet ledig inför framtida installation. Har du redan en bil tillgänglig som enheten ska installeras i gör du ett fordonsbyte. Läs mer HÄR.

1. Klicka på Administration och gå till fliken Fordon.

2. Sök fram den enhet som du vill göra tillgänglig för ett nytt fordon.

3. Klicka på enheten och välj Ändra.

4. Skrolla längst ner i fordonsinformationen som kommer upp och klicka på Gör tillgängligt för annat fordon.

5. Klicka på Bekräfta.

Enhetens gamla körjournal har nu arkiverats och enheten är nu redo att installeras i en ny bil.