Alla samlingarMina fordonWebb
Ta bort importerade fordon

Om du fått fordon importerade till Mina Fordon och inte önskar att ha kvar dessa så går dom att ta bort.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ta bort fordon ur Mina Fordon behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Mina Fordon och klicka därefter på fliken Fordon.

2. Bocka i de fordon du önskar att ta bort, klicka sen på Ta bort.

3. Klicka på Bekräfta radering.

Bra att veta!

• Om du önskar att åter visa ett fordon som du har tagit bort så kan du göra det. Läs manualen här.