Radera en användare från systemet
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att radera en användare behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

OBS! Att ta bort en användare från systemet raderar inte användaren från resor eller annan historik, om en användare har kört 100 resor på ett fordon så kommer hen förbli förare på de resorna.

1. Klicka på Administration och gå till fliken Användare.

2. Klicka på användaren du önskar radera och välj Ta bort.

Om du skulle ångra dig så kan du bara skapa upp kontot på nytt. Klicka här för att läsa om hur du skapar en användare.